Ma 2019. Július 19, Péntek Emília napja van.
 
Hotel Ventura***-budai,konferenciahotel,XI.kerület,karate,wellness stúdió,finn szauna,gyógymasszázs,masszázs adatai
Tapasztalat érkezett: 0 db
Állásajánlatok: 0 db
Hotel Ventura***-budai,konferenciahotel,XI.kerület,karate,wellness stúdió,finn szauna,gyógymasszázs,masszázs
Megye:
Budapest
Helység:
Budapest XI
Nyitvatartási idő:
Hétfő:
Nincs adat
Kedd:
Nincs adat
Szerda:
Nincs adat
Csütörtök:
Nincs adat
Péntek:
Nincs adat
Szombat:
Nincs adat
Vasárnap:
Nincs adat
Dokumentumok:
Nincs megadva!
Fizetési módok:
 
  • 1.jpg
 
Hotel Ventura***-budai,konferenciahotel,XI.kerület,karate,wellness stúdió,finn szauna,gyógymasszázs,masszázs bemutatkozik
Az Ön számára a legjobb helyen!

A főváros budai oldalán, a városközpont közelében, a XI. kerület dinamikusan fejlődő, irodaházakkal övezett negyedében fekszik a Hotel Ventura***. Ideális helyszín a várost látogató vagy konferenciára érkező vendégnek.


Nézzünk szét a környéken!

A szálloda közelében található a Campona Bevásárló és Szórakoztató Centrum, illetve Közép- Európa legnagyobb cápa akváriumával rendelkező Tropicarium-Óceanárium. A Hotel Ventura*** elhelyezkedése folytán tökéletes kiindulópontja bármilyen kulturális, bor- vagy gasztronómiai túrának.
 
VENTURA WELLNESS STÚDIÓ
A VENTURA WELLNESS STÚDIÓ szolgáltatásai között minden korosztály és vendégkör megtalálhatja a számára megfelelő programot, melyek kiválóan szolgálják az aktív kikapcsolódást.

Konferenciákra érkező és üzletember vendégeinket speciális csomagajánlatokkal - pld. a "20 perc az egészségért" programmal - várjuk.

Városlátogató, turista vendégeink hosszú kirándulásaik után szintén megtalálhatják az aktív pihenéshez és lazításhoz szükséges szolgáltatásokat.

Szolgáltatásaink:

*
szauna fényterápiával
*
szolárium
*
kondicionáló terem kardio- és fitness gépekkel
*
aerobik és torna kiváló szakemberekkel
*
jóga
*
karate
*
természetgyógyászati állapotfelmérés
*
talpreflexológia
*
10 féle masszázs
*
kozmetika
*
pedikűr
 
Szolgáltatásaink
 
Ön ismeri a Hotel Ventura***-budai,konferenciahotel,XI.kerület,karate,wellness stúdió,finn szauna,gyógymasszázs,masszázs céget? Azzal, hogy megosztja tapasztalatait másokkal, a Hotel Ventura***-budai,konferenciahotel,XI.kerület,karate,wellness stúdió,finn szauna,gyógymasszázs,masszázs visszajelzést kap a szolgáltatásairól, a leendő vásárlók pedig információt kaphatnak, hogy Ön mit élt át vásárláskor, illetve a szolgáltatás igénybevételekor! Írja meg észrevételeit!
Eddig még egyetlen vásárlói tapasztalata sincs ennek a cégnek. Legyen Ön az első!
Új tapasztalat írása: Hotel Ventura***-budai,konferenciahotel,XI.kerület,karate,wellness stúdió,finn szauna,gyógymasszázs,masszázs
 
Szállás, vendéglátás, rendezvényszervezés
© 2019 CegPontNeked.hu
Általános információ: info@cegpontneked.hu

Számítógép vásárlás - Számítástechnikai áruház  LinkKatalógus  CégLink100.hu linkközPONT hu linktár ARTidas linkgyűjtemény Ingyen linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény 
sporolas