Ma 2019. Május 26, Vasárnap Evelin, Fülöp napja van.
 
Hyper Minceur-alakformálás,fogyasztás,narancsbőr kezelés,karcsúsító szalon,ultrahangos zsírbontás adatai
Tapasztalat érkezett: 0 db
Állásajánlatok: 0 db
Hyper Minceur-alakformálás,fogyasztás,narancsbőr kezelés,karcsúsító szalon,ultrahangos zsírbontás
Megye:
Hajdú-Bihar
Helység:
Debrecen
Utca:
Liszt F. u. 4.
Tevékenység:
Alakformálás
Telefonszám:
06-30-622-6544
Nyitvatartási idő:
Hétfő:
7.00 - 19.00.
Kedd:
7.00 - 19.00.
Szerda:
7.00 - 19.00.
Csütörtök:
7.00 - 19.00.
Péntek:
7.00 - 19.00.
Szombat:
8.00 - 13.00.
Vasárnap:
Zárva
Dokumentumok:
Nincs megadva!
Fizetési módok:
 
  • 6.jpg
  • 5.jpg
  • 4.jpg
  • 1.gif
  • 3.jpg
  • 2.jpg
  • 1.jpg
 
Hyper Minceur-alakformálás,fogyasztás,narancsbőr kezelés,karcsúsító szalon,ultrahangos zsírbontás bemutatkozik
Fogyás, feszesítés és a centiméterekben illetve kilókban való fogyás, a narancsbőr csökkentése - ez a mesterségünk. A hivatásunk, az hogy vendégeink elégedettek legyenek az általunk nyújtott alakformálás, és fogyás folyamatát elősegítő kezelésekkel és szolgáltatásokkal. A Hyperminceur franchise rendszert Claude Rodriguez hozta létre 2001-ben, a franchise lánc napjainkban már több , mint 80 boltot mondhat magáénak Franciaországban és külföldön. Magyarországon jelenleg 5 ilyen bolt működik.
A Hyperminceur alakformálás, fogyás és narancsbőr eltávolítási koncepció a most a piacon kapható legjobb fogyasztási technikákat és módszereket ötvözi, a megfelelő problémához a legjobb megoldást ajánlja, mely optimalizálja a kilóban és a centiméterekben való fogyás mértékét. Egyben kínálja a fogyókúra programot, feszesítést, a narancsbőr elleni kezeléseket valamint a relaxációs algás pakolásokat és masszázsokat. Napjaink rohanó világa egy sor bajt és problémát okoz a benne élőknek. Rosszul érzi magát a bőrében, mert kövérnek érzi magát, túlsúlya van , egyre csúnyább a narancsbőr a testén, megereszkedett a hasa, sok a stressz és állandóan fáradt, nem tudja magát igazán kipihenni… A Hyperminceur az alakformálás, a fogyás és a narancsbőr kezelések különféle, az Ön szükségleteinek megfelelő kúrát állított össze. A mottónk, hogy szalonunkban megtalálja saját szépségét, a teste sokkal feszesebb és egészségesebb lesz. Ismét energiával teli és tettre kész lesz a mindennapi életben is.Mi a Hyperminceur alakformáló szalonban kapható kezelések jellegzetessége? Mindenekelőtt ingyenes állapot felmérést végzünk azoknál, akik először járnak szalonunkban. Megmérjük a testsúlyt és felvesszük a méreteket, ennek alapján egyénre szabott programot állítunk össze, ha szükséges speciális étrenddel kiegészítve. Mielőtt eldönti, hogy szeretné-e az alakformálás programot elkezdeni, egy kezelést ingyen is kipróbálhat. Többfajta diétát , fogyókúrás program tervet ajánlunk, a diéta mindenki számára tartható, viszont vendégeinknek javasoljuk , hogy a fogyás hatékonyságának növelése érdekében, hetente legalább kétszer, valamilyen aerob mozgást végezzenek legalább fél órán keresztül.A hatékony kezeléshez heti két alkalom javasolt, attól függően, hogy a vendég hogyan tudja időrendjébe a kezeléseket beilleszteni, ha egy kicsit gyorsítani akarunk akkor hetente három alkalmat javaslunk. Többfajta bérletünk van, ajánlunk 10, 20 vagy esetleg 30 alkalmas kúrát, persze lehet ennél kevesebb és több alkalmat tartalmazó bérletet vásárolni. Az alakformáló kezelés alatt, amennyiben a vendég az általunk javasolt kúrát betartja egy hónap alatt 5 kilogrammot veszít súlyából amennyiben nem diétázik, illetve a centiméterekben mérhető fogyás, több ruha méret lesz.
Hol találhat meg bennünket?
A térképen történő elhelyezés csak megközelítőleg pontos!
 
Szolgáltatásaink
 
Ön ismeri a Hyper Minceur-alakformálás,fogyasztás,narancsbőr kezelés,karcsúsító szalon,ultrahangos zsírbontás céget? Azzal, hogy megosztja tapasztalatait másokkal, a Hyper Minceur-alakformálás,fogyasztás,narancsbőr kezelés,karcsúsító szalon,ultrahangos zsírbontás visszajelzést kap a szolgáltatásairól, a leendő vásárlók pedig információt kaphatnak, hogy Ön mit élt át vásárláskor, illetve a szolgáltatás igénybevételekor! Írja meg észrevételeit!
Eddig még egyetlen vásárlói tapasztalata sincs ennek a cégnek. Legyen Ön az első!
Új tapasztalat írása: Hyper Minceur-alakformálás,fogyasztás,narancsbőr kezelés,karcsúsító szalon,ultrahangos zsírbontás
 
© 2019 CegPontNeked.hu
Általános információ: info@cegpontneked.hu

Számítógép vásárlás - Számítástechnikai áruház  LinkKatalógus  CégLink100.hu linkközPONT hu linktár ARTidas linkgyűjtemény Ingyen linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény 
sporolas