Ma 2019. Március 19, Kedd Bánk, József napja van.
 
Kismandula Cukrászda-torták,sütemények,esküvői,figurás gyerektorták,ostyák,egyedi,kézműves adatai
Tapasztalat érkezett: 0 db
Állásajánlatok: 0 db
Kismandula Cukrászda-torták,sütemények,esküvői,figurás gyerektorták,ostyák,egyedi,kézműves
Megye:
Hajdú-Bihar
Helység:
Debrecen
Utca:
Liszt F. u. 10.
Tevékenység:
cukrászat
Vezetékes:
06-52-310-873
Nyitvatartási idő:
Hétfő:
8.30-19.00
Kedd:
8.30-19.00
Szerda:
8.30-19.00
Csütörtök:
8.30-19.00
Péntek:
8.30-19.00
Szombat:
8.00-19.00
Vasárnap:
8.00-19.00
Dokumentumok:
Nincs megadva!
Fizetési módok:
 
  • 4.jpg
  • 3.jpg
  • 2.jpg
  • 1.jpg
 
Kismandula Cukrászda-torták,sütemények,esküvői,figurás gyerektorták,ostyák,egyedi,kézműves bemutatkozik
A Mandula cukrászdát 1986-ban nyitotta meg Csordás László és felesége. Az üzlet filozófiája: nemes alapanyagokból, rengeteg gyümölcs felhasználásával készített sütemények családias, vendégközpontú kiszolgálással. A Nagyerdei kis üzlet hamar a Debreceniek közkedvelt édesség-beszerzési forrásává, valamint a fiatalok kedvenc találkahelyévé vált. Az évek során a termelés megsokszorozódott, s mind korszerűbb gépek biztosították a Mandula színvonalat. A cukrászda lassan kinőtte magát, így 1999-ben került sor a belvárosi Kismandula cukrászda megnyitására, melyet már a szintén szakmabeli ifjabb Csordás László irányít.
Honlapunkon megtekinthető és megrendelhető torták és sütemények teljes választékán túl, Vendégeink megtalálják esküvői, céges és figurás gyermektorta kínálatot is. Legújabb technikai eszközökkel tortájára varázsoljuk kedvenc fényképét is. Kezdőlapunkon tájékozódhatnak akcióinkról, új termékeinkről is. Felszolgálóink borravaló nélkül is készségesen kiszolgálják Önöket. Amennyiben Önök nálunk elégedettek voltak és azt hangsúlyozni kívánják, a pénztárnál levő urnánál helyezzék el jótékony célra szánt adományaikat.
Legyenek Vendégeink, kóstolják meg az ízlésükhöz legközelebb álló süteményeket, és ha ízlett máskor is látogassanak meg bennünket.
Ifj. Csordás László és munkatársai
Hol találhat meg bennünket?
A térképen történő elhelyezés csak megközelítőleg pontos!
 
Ön ismeri a Kismandula Cukrászda-torták,sütemények,esküvői,figurás gyerektorták,ostyák,egyedi,kézműves céget? Azzal, hogy megosztja tapasztalatait másokkal, a Kismandula Cukrászda-torták,sütemények,esküvői,figurás gyerektorták,ostyák,egyedi,kézműves visszajelzést kap a szolgáltatásairól, a leendő vásárlók pedig információt kaphatnak, hogy Ön mit élt át vásárláskor, illetve a szolgáltatás igénybevételekor! Írja meg észrevételeit!
Eddig még egyetlen vásárlói tapasztalata sincs ennek a cégnek. Legyen Ön az első!
Új tapasztalat írása: Kismandula Cukrászda-torták,sütemények,esküvői,figurás gyerektorták,ostyák,egyedi,kézműves
 
© 2019 CegPontNeked.hu
Általános információ: info@cegpontneked.hu

Számítógép vásárlás - Számítástechnikai áruház  LinkKatalógus  CégLink100.hu linkközPONT hu linktár ARTidas linkgyűjtemény Ingyen linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény 
sporolas