Ma 2019. Június 24, Hétfő Iván napja van.
 
Master Good-minőségi broiler csirke,friss,vágott baromfi,csirkehús,baromfi tenyésztés,félkész termékek adatai
Tapasztalat érkezett: 0 db
Állásajánlatok: 0 db
Master Good-minőségi broiler csirke,friss,vágott baromfi,csirkehús,baromfi tenyésztés,félkész termékek
Megye:
Szabolcs - Szatmár - Bereg
Helység:
Kisvárda
Utca:
Ipari út 9.
Vezetékes:
06-45/501-100
Fax:
06-45/501-190
Nyitvatartási idő:
Hétfő:
Nincs adat
Kedd:
Nincs adat
Szerda:
Nincs adat
Csütörtök:
Nincs adat
Péntek:
Nincs adat
Szombat:
Nincs adat
Vasárnap:
Nincs adat
Dokumentumok:
Nincs megadva!
Fizetési módok:
 
  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 9.jpg
  • 8.jpg
  • 7.jpg
  • 6.jpg
  • 5.jpg
  • 4.jpg
  • 3.jpg
 
Master Good-minőségi broiler csirke,friss,vágott baromfi,csirkehús,baromfi tenyésztés,félkész termékek bemutatkozik
A termékek sorát a Red Master szabadtartású baromfitermékekkel indítottuk. A kiemelkedő minőségű kategória – amelynek hazai viszonylatok között nincs konkurenciája- megteremtette a cég image-ét, és valamennyi hazai hiper- és szuper marketben pozícionálta a további terméket. Így ezt a terméket az alacsony értékesítési mennyiség ellenére is márkaépítő vezérterméknek tekintjük.

Az ipari alapanyagból készített „márkázott” termékek Master Good márkanéven kerültek piaci bevezetésre. A minőség iránti elkötelezettség nyomán már egy év alatt sikerült a fogyasztókkal szemben a márka iránti bizalmat elnyerni. A Master Good termékcsalád kialakítása és bővítése jelenleg is folyik. Jelenleg a friss ipari vágott és darabolt termékek mellett, fűszerezett és pácolt termékek tartoznak ebbe a termékcsaládba és hamarosan kibővülnek további előkészített hústermékekkel (darálthús, fűszerezett húspogácsa, töltött hús).

A harmadik termékkörbe azok a ipari alapanyagból készített termékek tartoznak (friss vágott baromfi, darálthús, stb.) amelyek az egyes áruházláncok (TESCO, CORA) saját márkajelzése alatt kerülnek forgalomba.

A Red Master program:
Magyarországon a hagyományos baromfi, ezen belül a tyúk-, illetve csirketartásnak régre visszanyúló hagyományai vannak. Erre építve a Nyugat-Európában elterjedt speciális baromfi árutermelési formák és módszerek hazánkban is sikeresek lehetnek. Ezt felismerve került sor a speciális termelési rendszer előírásait megfogalmazó Magyar Szabadtartásos Baromfitermelők Szövetségének megalakítására, amely a termelői érdekvédelmen túl mindenekelőtt a termelés speciális előírásait és az ellenőrzési rendszerét hivatott megteremteni és betartatni.
A Red Master tanúsító védjegy a Magyar Szabadtartásos Baromfitermelők Szövetségének tulajdona. A védjegyet csak olyan termék kaphatja meg, amely termelési körülményei megfelelnek a Szövetség szigorú előírásainak. Az előírások betartását a Szövetség által kijelölt független minősítő szervezet végzi.

A Red Master olyan tanúsító védjegy, amely igazolja a termék valamennyi minőségi jellemzőjét. A Red Master baromfik élete nyomon követhető a szántóföldtől a fogyasztó asztaláig. Ennek érdekében minden egyes címke egyedi azonosító számot is tartalmaz, amely mintegy személyigazolványként működik. E jelzésnek megfelelően minden egyes baromfi története megismerhető és visszakövethető élete bármely szakaszában.

Kész és félkész termékeink:

Kész- és félkész ételeink kialakításánál elsődleges szempontnak tekintettük, hogy olyan termékeket állítsunk elő, melyek megbízható minőségük mellett ízletesek és könnyen elkészíhetők legyenek, hiszen ebben a rohanó világban egyre kevesebb idejük jut a háziasszonyoknak a konyhában állni.

Broiler csirke:

Broiler termékeinket magas kukoricatartalmú takarmányon nevelt csirkéből állítjuk elő. Az a tény, hogy Magyarország egyetlen teljes körű baromfi (csirke) integrációjával a Master Good Kft. rendelkezik, vevőink számára garanciát jelent arra, hogy a termelést a szántóföldtől a fogyasztó asztaláig ellenőrzésünk alatt tartjuk.
 
Cégtörténet - Tradíció
A Master Good cégcsoport Észak-kelet Magyarország területén működik, integrált takarmány-termeltetéssel, baromfitenyésztéssel, keltetéssel, brojlerhízlalással és feldolgozással foglalkozik. A cégcsoport 100 %-ban a Bárány család tulajdonában van.

A család 100 éve, négy generációra kiterjedően foglalkozik baromfitenyésztéssel, ezáltal Magyarország legrégibb baromfitenyésztő dinasztiája. A tradíciót elindító első generáció a Széchenyi grófok uradalmi baromfitenyésztője volt. Az általa képviselt szakma iránti elkötelezettség, generációról generációra szállt. A cégcsoport jelenlegi sikereinek a kulcsa is ebből az örökségből ered.

A vállalkozás kezdetben 5 fővel indult (1994.), majd 1998-ban egy intenzív fejlődése kezdődött, jelentős léptékű és összegű beruházásokkal, és foglalkoztatási létszámbővüléssel. Ebben az időben létesült több baromfi tenyéssz- és brojlertelep, további takarmánykeverő üzem és indult a mezőgazdasági növénytermesztési integráció is.

A fejlesztés hosszú távú céljainak kijelöléséhez át kellett tekinteni a meglévő struktúrát, a rendelkezésre álló kapacitásokat, figyelembe véve az Európai Uniós trendeket, hisz ebben az időszakban már belátható távolságra került Magyarország Uniós csatlakozása. Több Nyugat-európai tanulmányút után került a fejlesztés céljai közé, az úgynevezett szabad-tartásos baromfinevelés magyarországi meghonosítása. A 2001-ben elindított Red Master programban előállított termékek piaca az azt követő években és napjainkban is folyamatosan fejlődik.

A fokozódó verseny és a folyamatos piaci kihívások szükségessé tették a cég tevékenységi körének bővítését megteremtve ezzel egy teljes körű baromfi integráció alapjait. 2003 nyarán egy tovább-feldolgozó üzem építésébe kezdtünk. A 2004-es év rendkívüli fontossággal bírt a cégcsoport életében. 2004 februárjában a petneházi üzemben megindult termelés. Eközben a cég áprilisban megvásárolta a csődbe ment Hajdú-Bét Rt. brojler csirke divízióját. Ez a vásárlás magába foglalta a kisvárdai vágóüzemet, a nyírmadai takarmánykeverőt, valamint 82ezer m2 baromfinevelő istállót. A cég 2005-ben egy közel 1 milliárd forintos fejlesztéssel rekonstrukciót hajtott végre a kisvárdai feldolgozó üzemen. Így megfelelő színvonalú és méretű vágókapacitáshoz jutott nemcsak az öko-baromfi termékeket előállító integráció, hanem az ettől sokkal nagyobb volument képviselő ipari brojler csirke rendszer is.

A cégcsoport, a Master Good Kft.-vel együtt öt cégben folytatja tevékenységét a szántóföldtől a fogyasztó asztaláig. A szolgáltatási tevékenységet (élőállat pakolás, telepek és üzemek takarítása, fertőtlenítése) a Master Szolg Kft végzi. A takarmánynövények integrációját, baromfitenyésztést, keltetést, ipari brojler hízlalást, valamint a Red Master szabadtartású csirkék nevelését, és a mezőgazdasági alaptevékenységet két agrárcég végzi, melynek jelentősebb szereplője a Baromfi- Coop Kft. Az élőbaromfi elsődleges feldolgozását (vágás, darabolás), az előkészített és továbbfeldolgozott termékek előállítását, valamint az értékesítést két élelmiszer ipari cégben a Master Good Kft. szervezi és irányítja. Mára a feldolgozott csirkéknek több mint 90 százalékát a saját telepeinken tudjuk előállítani. A cégcsoport közel 1200 embert foglakoztat.
Hol találhat meg bennünket?
A térképen történő elhelyezés csak megközelítőleg pontos!
 
Szolgáltatásaink
 
Ön ismeri a Master Good-minőségi broiler csirke,friss,vágott baromfi,csirkehús,baromfi tenyésztés,félkész termékek céget? Azzal, hogy megosztja tapasztalatait másokkal, a Master Good-minőségi broiler csirke,friss,vágott baromfi,csirkehús,baromfi tenyésztés,félkész termékek visszajelzést kap a szolgáltatásairól, a leendő vásárlók pedig információt kaphatnak, hogy Ön mit élt át vásárláskor, illetve a szolgáltatás igénybevételekor! Írja meg észrevételeit!
Eddig még egyetlen vásárlói tapasztalata sincs ennek a cégnek. Legyen Ön az első!
Új tapasztalat írása: Master Good-minőségi broiler csirke,friss,vágott baromfi,csirkehús,baromfi tenyésztés,félkész termékek
 
© 2019 CegPontNeked.hu
Általános információ: info@cegpontneked.hu

Számítógép vásárlás - Számítástechnikai áruház  LinkKatalógus  CégLink100.hu linkközPONT hu linktár ARTidas linkgyűjtemény Ingyen linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény 
sporolas