Ma 2019. Július 19, Péntek Emília napja van.
 
Alexis Dental-fogékszer készítése,remewhite profi fogfehérítés,fog implantátum,fogszakorvos,magánrendelés adatai
Tapasztalat érkezett: 0 db
Állásajánlatok: 0 db
Alexis Dental-fogékszer készítése,remewhite profi fogfehérítés,fog implantátum,fogszakorvos,magánrendelés
Megye:
Szabolcs - Szatmár - Bereg
Helység:
Nyíregyháza
Telefonszám:
20/9347-281
Nyitvatartási idő:
Hétfő:
Nincs adat
Kedd:
Nincs adat
Szerda:
Nincs adat
Csütörtök:
Nincs adat
Péntek:
Nincs adat
Szombat:
Nincs adat
Vasárnap:
Nincs adat
Dokumentumok:
Nincs megadva!
Fizetési módok:
Nincs megadva!
 
Alexis Dental-fogékszer készítése,remewhite profi fogfehérítés,fog implantátum,fogszakorvos,magánrendelés még egy képet sem töltött fel magáról.
 
Alexis Dental-fogékszer készítése,remewhite profi fogfehérítés,fog implantátum,fogszakorvos,magánrendelés bemutatkozik
Dr. Juhász Antal vagyok, fog- és szájbetegségek szakorvosa, az ALEXIS’99 Bt üzletvezetőjeként végzem praxisaimban a fogorvosi munkát. Nyíregyházán, Tiszanagyfaluban és Tiszaeszláron dolgozom. Nyíregyházán magánrendelést folytatok (kedd, szerda, pénteki napokon), míg Tiszanagyfaluban és Tiszaeszláron OEP finanszírozott ellátást végzek heti 30 órában. Mindhárom helyen felnőtt és gyermek betegeket egyaránt kezelek.
Diplomámat 1996-ban szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvosi szakán, fogászati szakvizsgámat 1998-ban tettem le.
Nyíregyházi magánrendelésemet 2000. óta végzem, Tiszanagyfaluban és Tiszaeszláron 2006-tól látom el a fogászati teendőket.
 
Szolgáltatásaink
 
Ön ismeri a Alexis Dental-fogékszer készítése,remewhite profi fogfehérítés,fog implantátum,fogszakorvos,magánrendelés céget? Azzal, hogy megosztja tapasztalatait másokkal, a Alexis Dental-fogékszer készítése,remewhite profi fogfehérítés,fog implantátum,fogszakorvos,magánrendelés visszajelzést kap a szolgáltatásairól, a leendő vásárlók pedig információt kaphatnak, hogy Ön mit élt át vásárláskor, illetve a szolgáltatás igénybevételekor! Írja meg észrevételeit!
Eddig még egyetlen vásárlói tapasztalata sincs ennek a cégnek. Legyen Ön az első!
Új tapasztalat írása: Alexis Dental-fogékszer készítése,remewhite profi fogfehérítés,fog implantátum,fogszakorvos,magánrendelés
 
© 2019 CegPontNeked.hu
Általános információ: info@cegpontneked.hu

Számítógép vásárlás - Számítástechnikai áruház  LinkKatalógus  CégLink100.hu linkközPONT hu linktár ARTidas linkgyűjtemény Ingyen linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény 
sporolas