Ma 2019. Április 26, Péntek Ervin napja van.
 
Arc Tex-szőnyeg webáruház,akciós,gyerekszőnyeg,laminált parketta ,függöny,csempe,joop,exkluzív,lakástextil adatai
Tapasztalat érkezett: 0 db
Állásajánlatok: 0 db
Arc Tex-szőnyeg webáruház,akciós,gyerekszőnyeg,laminált parketta ,függöny,csempe,joop,exkluzív,lakástextil
Megye:
Szabolcs - Szatmár - Bereg
Helység:
Nyíregyháza
Utca:
Honvéd u. 40.
Vezetékes:
06-42/500-626
Telefonszám:
06-30/539-0412
Fax:
06-42/500-627
Nyitvatartási idő:
Hétfő:
09:00 - 17:30
Kedd:
09:00 - 17:30
Szerda:
09:00 - 17:30
Csütörtök:
09:00 - 17:30
Péntek:
09:00 - 17:30
Szombat:
09:00 - 13:00
Vasárnap:
Zárva
Dokumentumok:
joop_catalog_2010.pdf
2010. Augusztus 15.
Fizetési módok:
 
  • 2.jpg
  • 1.jpg
 
Arc Tex-szőnyeg webáruház,akciós,gyerekszőnyeg,laminált parketta ,függöny,csempe,joop,exkluzív,lakástextil bemutatkozik
A Kínába is eljutó műszaki szakember fia a család teljes vagyonát kockáztatva, a főiskolát otthagyva 1993-ban Nyíregyházán belevágott a Szőnyegszalon (akkor még Szőnyegország) projektbe. Valahogy így kezdődött.

Később aztán az egyetemi diploma is meglett, mert "Fiam! Úgy látszik nekünk nem úszott el a házunk, neked se ússzon el a diplomád. Sose lehet tudni. Nem árt az, ha megvan." - mondta az édesanya a sokat tapasztalt ember bölcsességével. Így aztán megmaradt a ház is, lett diploma is, és munkája, jövedelme is Nyíregyházán egyre több embernek.

Napjainkban a kiskereskedelmi tevékenység mellett a keleti országrész 54 városában látjuk el viszonteladó partnereinket, exkluzív kézi csomózású szőnyeg, gépi készítésű szőnyeg, padlószőnyeg, futószőnyeg, parketta, laminált padló, függöny és lakástextil kínálatunkból. Megoldást kínálunk Önnek az egyszerű anyagoktól kezdve a luxustermékekig. Minden stílusbeli igényt ki tudunk szolgálni.

Termékeink nagy részét állandó raktárkészletből azonnal tudjuk biztosítani. Megoldásaink a lakóházaktól, a szállodákon át, a hatalmas közintézményekig elismerő pillantásokat csalnak a vendégek arcára. 2004-től a világ egyik legnagyobb kézi csomózású szőnyeg importőreként az L. Wissenbach & Co. Magyarországi képviseletét látjuk el. 1997- től a világ meghatározó hidegburkolat gyártó, Imola Ceramica hivatalos magyarországi forgalmazói vagyunk.

A JOOP! LIVING világmárka a lakásbelső világát mutatja be, mely garancia a minőségre és az eleganciára. A kollekció hivatalos magyarországi forgalmazói vagyunk. Megalakulásunk óta együttműködő partnerünk a P-Floor Kft.

A két vállalkozás viszonteladói hálózatában Ön az egész ország területén megtalálja termékeinket. Keresse megoldásainkat, ahol Önhöz a legközelebb! A Szőnyegszalon egy mosollyal és lakberendezési termékekkel várja Önt!
 
A fenti linkre kattintva látogasson el webáruházunkba!
A 2010-es év szőnyegtrendje a jövőt vetíti elénk. Egy olyan jövőt, amelyben az érzékeink vezetnek a színek és a minták világában. Ebben az évben is többféle irányzat verseng az építkezők, felújítók vagy akár az esztétikai szépség iránt fogékonyak kegyeiért.
A 2010. év szőnyegtrend meghatározásakor már rövid szemlélődés után érezzük, hogy a színek alapján is nagyszerűen látjuk az uralkodó irányzatokat. Először is engedjük közel magunkhoz a színeket és döntsük le képzeletünk határait.
Végtelen idő a gyökerekben

A tört fehér, a mogyoró, a karamell, az étcsokoládé és a barna színek árnyalatai határozzák meg ezt a szőnyeg trend irányzatot.

A természetes szépséggel, az anyag erejével, a minőséggel és az értelem igényével díszített szőnyeg kategóriája ez, egy igazi kifinomult organikus design. A tartós öko-luxust sugározza minden részletében. Ez az irányzat a végtelen idő gyökereiben találja az egyszerűség és a minőség alapjait, ezáltal utal vissza a földre. Egyben a felelősségteljességet is megtestesíti, középpontjában a természetes és finom anyagokkal.
A végletekig kifinomult öko-luxus és a művészi áthajlások eredményeként a végtelen idő gyökereinek hitelességében erősítenek bennünket. A földszínek társai az eleganciának, a könnyedségnek, a karakterességnek és a szépségnek.
Az ilyen szőnyeg, barangolásra inspirál a végtelen idő gyökereiben.
Kedvező innováció

A rózsaszín, a barna középárnyalatai, a narancs, a tengerzöld színek jellemzik a kedvező innováció szőnyeg trend irányzatot.

A szőnyeg ezen stílusirányzatában a természet és az innováció párbeszédet folytat. A műszaki tudományok eredményei emberivé vállnak. A friss levegő nem más, mint emberi illat a városi miliőben, de intravénás költészet is a mindennapi életben és egyben a wellness finom könnyedsége is.
A lágy technikák enyhítik a természet terhelését, sőt partnerként ismeri el a környezetet. Az inspiráció határtalan forrásait a maga gazdagságában fedezi fel és felhasználja aktív anyagi javak létrehozására. A friss színek széles skálája az árnyékolásig, a füstös színekig a legegyszerűbb vagy legbonyolultabb megoldást kínálják a szőnyeg világában. A fejlesztés és a természetesség között a városi életstílusban megjelenik egyfajta költői egyensúly.

Intim buborék

A mélyzöld, a bordó árnyalatai, a mustársága, az agresszív lila, a barna és a testszínű árnyalatai uralkodnak.

A képzeletbeli utazásnak köszönhetően az érzékiség rejtett bájai kerülnek napvilágra. Az anyag és a gazdagság találkozása érzékeny szempontok és szertelen színházi művészi túlzások kereszttűzében. Ebből az ellenállhatatlan tűzből bontakozik ki új formájában. Ez a forma alkotja az intim buborékot.
Képzeljük el, hogy a technológia modernitása és a klasszikus elemek szabadon utazhatnak térben és időben.
Az intim buborék szőnyeg felszabadítja a fantáziát!
Csábító habarodás az ellenállhatatlan felszólalások között, amelyek megnyitják a reális és virtuális világot is. Dekoratív és kitűnő minőségű anyagok sokasága egy ragyogó, színes, pazar színházi felvonásban. De egyben egy furcsa határvonal is a valós és virtuális bőség és gazdagság formáiban. Ennek eredményeként jön létre egy fátyolos tükör, az intim buborék érzése.

Mágikus szimpátia

A sárga, a fekete, a tojáshéj, a piros, a zöld, a barna, és a szilvakék színek határozzák meg a 2010-es szőnyeg trend ezen irányzatát.

Az energia színei a lélek felszabadítását és a szellem kreativitását eredményezik. A színek és azok ellentétes dinamikus hangsúlyai, a grafikai lendületet és az inspirációt erősítik. A mágikus szimpátia ereje az egyszerűségben és a funkcionalitásban rejlik.
A szokásos diszkréció eltűnik és helyette a teljes spontaneitás lép előtérbe.
A grafikai elragadtatás, a dekoráció felszabadító hatásának köszönhetően az energetikai harmónia megteremtésének lehetősége nyílik meg és ezáltal kifejezésre kerül az örömteli élet. A szőnyeg trend ezen irányzata az élet igenlése és egyben az élet örömének megtestesítője.
Hol találhat meg bennünket?
A térképen történő elhelyezés csak megközelítőleg pontos!
 
Szolgáltatásaink
 
Ön ismeri a Arc Tex-szőnyeg webáruház,akciós,gyerekszőnyeg,laminált parketta ,függöny,csempe,joop,exkluzív,lakástextil céget? Azzal, hogy megosztja tapasztalatait másokkal, a Arc Tex-szőnyeg webáruház,akciós,gyerekszőnyeg,laminált parketta ,függöny,csempe,joop,exkluzív,lakástextil visszajelzést kap a szolgáltatásairól, a leendő vásárlók pedig információt kaphatnak, hogy Ön mit élt át vásárláskor, illetve a szolgáltatás igénybevételekor! Írja meg észrevételeit!
Eddig még egyetlen vásárlói tapasztalata sincs ennek a cégnek. Legyen Ön az első!
Új tapasztalat írása: Arc Tex-szőnyeg webáruház,akciós,gyerekszőnyeg,laminált parketta ,függöny,csempe,joop,exkluzív,lakástextil
 
Tisztítás, takarítás, mosodai szolgáltatások
© 2019 CegPontNeked.hu
Általános információ: info@cegpontneked.hu

Számítógép vásárlás - Számítástechnikai áruház  LinkKatalógus  CégLink100.hu linkközPONT hu linktár ARTidas linkgyűjtemény Ingyen linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény 
sporolas