Ma 2019. Április 26, Péntek Ervin napja van.
 
Carmo Suzuki-Ford,Citroen,használt,akciós,motor,GSX-R,Intruder,szalon,kereskedés,olcsón adatai
Tapasztalat érkezett: 0 db
Állásajánlatok: 0 db
Carmo Suzuki-Ford,Citroen,használt,akciós,motor,GSX-R,Intruder,szalon,kereskedés,olcsón
Megye:
Szabolcs - Szatmár - Bereg
Helység:
Nyíregyháza
Vezetékes:
42/508-150
Nyitvatartási idő:
Hétfő:
Nincs adat
Kedd:
Nincs adat
Szerda:
Nincs adat
Csütörtök:
Nincs adat
Péntek:
Nincs adat
Szombat:
Nincs adat
Vasárnap:
Nincs adat
Dokumentumok:
Nincs megadva!
Fizetési módok:
Nincs megadva!
 
  • 1.jpg
 
Carmo Suzuki-Ford,Citroen,használt,akciós,motor,GSX-R,Intruder,szalon,kereskedés,olcsón bemutatkozik
A Carmo Kft., mint a kelet-magyarországi régió egyik leggyorsabban fejlődő vállalkozása, kitűzött célnak tekinti vásárlói, ügyfelei legszínvonalasabb kiszolgálását.

Cégünk a 90'-es évek elején kezdte működését, a Magyar Suzuki Rt.-vel kötött megállapodás alapján a magyarországi Suzuki márkakereskedői hálózat új tagjaként. Ügyfeleink bizalma és vásárlói kedve már az első években szűkössé tette szalonunkat, így 1994-ben mostani telephelyünkön folytattuk működésünket, melynek eredményeként mára tágas, barátságos atmoszférában üdvözöljük vásárlóinkat.
Ügyfeleink a megye egész területéről jöttek hozzánk, ezért arra gondoltunk, hogy nem csak a megyeszékhely területén állunk vásárlóink szolgálatára.
1994-ben megnyitottuk Fehérgyarmaton, majd 1999-ben Mátészalkán impozáns szalonunkat. Így az ezredfordulóra elmondhattuk, hogy a megszokott minőséget, termék- és szolgáltatáskínálatot nyújtjuk mindhárom városban.

Sikereink tovább ösztönöznek a szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésében, ezért a 2004-es évtől a "kétkerekűek" hívőinek is örömet tudtunk szerezni azzal, hogy felépítettük motorszalonunkat és megindult a Suzuki motorok, hozzá tartozó alkatrészek, valamint kiegészítők értékesítése.
Ezzel elmondhattuk, hogy Kelet-Magyarország legnagyobb motorszalonját, illetve motoros ruházati komplexumát hoztuk létre.

Az elmúlt években is dinamikus fejlődés jellemezte cégünket, ezzel elnyertük az országos első "Vezető Suzuki Márkakereskedő" címet.

2005 tavaszán elérkezettnek éreztük a pillanatot, hogy egy új márka forgalmazásával színesítsük arculatunkat.
A választás a Ford-ra esett, mely a világ egyik vezető márkajeleként jelenik meg mindenhol, és a legjobbat nyújtja az autózás szerelmeseinek. A Ford Motor Hungária Kft.-vel kötött megállapodás alapján kezdtük építeni legújabb szalonunkat.
Az új nyíregyházi szalon több mint 750 m2-es alapterületén megtalálható a Ford márka teljes palettája, a családi modelleken keresztül a sportosabb modellekig. Az új létesítményünk lehetőséget biztosít a térség Ford tulajdonosainak a teljes körű kiszolgálására. A szolgáltatásaink színvonala hamar elnyerte a vásárlók tetszését, ezért úgy döntöttünk, hogy a Fehérgyarmaton lévő szalonunkban is képviseltetjük a Ford márkát.

De a fejlődés nem állhat meg. Ezért úgy határoztunk, hogy magasabb szintre emeljük szolgáltatásunkat.
2007-ben felvettük a kapcsolatot a Mercedes-Benz Hungária Kft.-vel, melynek eredményeként elnyertük a Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge márkák forgalmazási jogát. A prémium szegmensben való részvétellel a cégünk régi álma vált valóra.

A Carmo Kft. filozófiája az, hogy az ügyfélkapcsolat nem fejeződik be az új gépjármű átadásával, hanem a továbbiakban is kontaktust szeretne tartani vásárlóival. Legfőbb célunk az elégedett partner! Vásárlóink bizalma a mi garanciánk!

Nyitrai Gábor
ügyvezető igazgató


Tevékenységi köreink:

- új személy- és haszonjárművek értékesítése
- használtautó-értékesítés
- hitelügyintézés
- szerviz-tevékenység, garanciális javítások saját márkára és azon túli javítások minden típusra
- karosszériajavítás, autófényezés - teljes körű kárügyintézéssel
- műszaki vizsgáztatás
- környezetvédelmi vizsgálat
- alkatrész kereskedelem
- autómosás, autókozmetika
- gépjármű eredetiség vizsgálat
- klíma berendezések szerelése, javítása
- segélyszolgálat 0-24h, saját autómentővel
 
Szolgáltatásaink
 
Ön ismeri a Carmo Suzuki-Ford,Citroen,használt,akciós,motor,GSX-R,Intruder,szalon,kereskedés,olcsón céget? Azzal, hogy megosztja tapasztalatait másokkal, a Carmo Suzuki-Ford,Citroen,használt,akciós,motor,GSX-R,Intruder,szalon,kereskedés,olcsón visszajelzést kap a szolgáltatásairól, a leendő vásárlók pedig információt kaphatnak, hogy Ön mit élt át vásárláskor, illetve a szolgáltatás igénybevételekor! Írja meg észrevételeit!
Eddig még egyetlen vásárlói tapasztalata sincs ennek a cégnek. Legyen Ön az első!
Új tapasztalat írása: Carmo Suzuki-Ford,Citroen,használt,akciós,motor,GSX-R,Intruder,szalon,kereskedés,olcsón
 
© 2019 CegPontNeked.hu
Általános információ: info@cegpontneked.hu

Számítógép vásárlás - Számítástechnikai áruház  LinkKatalógus  CégLink100.hu linkközPONT hu linktár ARTidas linkgyűjtemény Ingyen linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény 
sporolas