Ma 2019. Április 26, Péntek Ervin napja van.
 
Cég Pont Neked - országos cég kereső, regiszter,állás, árajánlat kérés, licit, közösségi oldal, weblap készítés adatai
Tapasztalat érkezett: 0 db
Állásajánlatok: 1 db
Cég Pont Neked - országos cég kereső, regiszter,állás, árajánlat kérés, licit, közösségi oldal, weblap készítés
Megye:
Szabolcs - Szatmár - Bereg
Helység:
Nyíregyháza
Utca:
Bocskai 61
Telefonszám:
06306223320
Nyitvatartási idő:
Hétfő:
Nincs adat
Kedd:
Nincs adat
Szerda:
Nincs adat
Csütörtök:
Nincs adat
Péntek:
Nincs adat
Szombat:
Nincs adat
Vasárnap:
Nincs adat
Dokumentumok:
Nincs megadva!
Fizetési módok:
 
  • 1.jpg
 
Cég Pont Neked - országos cég kereső, regiszter,állás, árajánlat kérés, licit, közösségi oldal, weblap készítés bemutatkozik
A Cég Pont Neked egy szakszerű, üzletileg korrekt és anyagilag rendkívül kedvező komplex internetes szolgáltatáscsomag, egy színvonalas és ízléses közösségi oldal mikro- és kisvállalkozások, illetve vállalkozók és törzsvásárlóik részére.
 
A Cég Pont Neked bemutatása
Komplex

A Cég Pont Neked egyedülálló a maga nemében abból a szempontból, hogy különböző, általában csak külön-külön elérhető internetes szolgáltatásokat egy (összesen hat modulból álló) csomagban komplexen kínál a felhasználóknak.
A www.cegpontneked.hu egy kicsit „céginformációs szolgáltatás”, egy kicsit „értékesítési és reklámfelület”, egy kicsit „állásközvetítő oldal”, egy kicsit „online vendégkönyv” – és egy kicsit több mindezeknél.

Felhasználóbarát

A www.cegpontneked.hu oldal gyakorlatilag bárki számára kezelhető, illetve a kezelés nagyon gyorsan megtanulható. Átlagos felhasználói szintű számítógépes és internetes ismeretekkel bárki egy félóránál kevesebb idő alatt saját internetes oldalt készíthet magának. Rendkívül egyszerű az oldal tartalmának feltöltése és az adatok naprakész állapotban tartása, a tárolt információk másodpercek alatt felülírhatók.

Keresőprogramok által támogatott

Az internetes megjelenés önmagában ma már nem elég: az csak akkor tud hatékony lenni, ha a keresőprogramok – főként a Google – támogatják. Nem elég „rajta lenni az interneten”, az is fontos, hogy megtaláljanak.
A www.cegpontneked.hu oldalon több beépített elem is gondoskodik arról, hogy az itt regisztrált cégeket a keresőprogramok hamar megtalálják. Például:
- a cégnév mezőben a tevékenységre jellemző szavakat is elhelyezhetünk,
- a cégbemutató szövegben tetszőleges számú keresőszót helyezhetünk el,
- külön menüpontban címszószerűen is felsorolhatjuk részletesen a tevékenységet.
Emellett a keresőoptimalizálás akkor működik igazán jól, ha
- „használjuk az oldalt”, azaz egyrészt sokan látogatják az oldalt, másrészt igénybe vesszük a Cég Pont Neked minél több modulját,
- igénybe vesszük a Google felkínált szolgáltatásait –mindenekelőtt a térképet,
- minél többen regisztrálnak az oldalra.

Gazdaságos

A Cég Pont Neked szolgáltatásainak díja rendkívül kedvező, bármilyen más összehasonlítható szolgáltatás – beleértve a nyomtatott és az internetes médiát is – árával versenyképes.
MIÉRT ELŐNYÖS?
Miért lehet előnyös egy vállalkozónak (egy vállalkozásnak) igénybe venni a Cég Pont Neked szolgáltatásait?
• Vállalkozását többen és jobban megismerhetik, potenciális ügyfelek hamarabb megtalálhatják.
• Egyszerűbben, gyorsabban és gazdaságosabban bonyolíthat üzleti információcseréket („tárgyalásokat”).
• Egy országos (virtuális) kisvállalkozói klub tagjaként rendszeresen, gyorsan, hatékonyan és gazdaságosan fontos üzleti és egyéb információk birtokába juthat, kapcsolatokat építhet.
• Vállalkozásának célcsoportját gyorsan, hatékonyan és gazdaságosan elérni képes marketing-eszközzel rendelkezhet.

Eddigi tapasztalataink szerint a Cég Pont Neked üzleti közösségi oldalhoz való csatlakozás előnyös lehet:
• azoknak, akiknek nincs még weboldaluk, és nem is gondoltak rá, és egyébként is idegenkednek az internettől, mert a www.cegpontneked.hu oldal rendkívül felhasználóbarát,
• azoknak, akiknek nincs még weboldaluk, de már gondoltak rá, mert lehet, hogy nekik tökéletesen megfelel a Cég Pont Neked által számukra biztosítható felület,
• azoknak, akiknek van már saját weboldaluk, mert a két oldal egymást kiegészítheti és erősítheti.
 
Szolgáltatásaink
 
 
Ön ismeri a Cég Pont Neked - országos cég kereső, regiszter,állás, árajánlat kérés, licit, közösségi oldal, weblap készítés céget? Azzal, hogy megosztja tapasztalatait másokkal, a Cég Pont Neked - országos cég kereső, regiszter,állás, árajánlat kérés, licit, közösségi oldal, weblap készítés visszajelzést kap a szolgáltatásairól, a leendő vásárlók pedig információt kaphatnak, hogy Ön mit élt át vásárláskor, illetve a szolgáltatás igénybevételekor! Írja meg észrevételeit!
Eddig még egyetlen vásárlói tapasztalata sincs ennek a cégnek. Legyen Ön az első!
Új tapasztalat írása: Cég Pont Neked - országos cég kereső, regiszter,állás, árajánlat kérés, licit, közösségi oldal, weblap készítés
 
© 2019 CegPontNeked.hu
Általános információ: info@cegpontneked.hu

Számítógép vásárlás - Számítástechnikai áruház  LinkKatalógus  CégLink100.hu linkközPONT hu linktár ARTidas linkgyűjtemény Ingyen linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény 
sporolas