Ma 2019. Március 19, Kedd Bánk, József napja van.
 
Díjözön-serleg készítés,gravírozás,trófea,nagyker,nagykereskedelem,érem,érembetét,üveg plakett,kupa,ajándéktárgy adatai
Tapasztalat érkezett: 0 db
Állásajánlatok: 0 db
Díjözön-serleg készítés,gravírozás,trófea,nagyker,nagykereskedelem,érem,érembetét,üveg plakett,kupa,ajándéktárgy
Megye:
Szabolcs - Szatmár - Bereg
Helység:
Nyíregyháza
Utca:
Kossuth u. 33.
Vezetékes:
06-42/401-180
Telefonszám:
06-20/914-08-06
Fax:
06-42/401-180
Nyitvatartási idő:
Hétfő:
09:00 - 17:30
Kedd:
09:00 - 17:30
Szerda:
09:00 - 17:30
Csütörtök:
09:00 - 17:30
Péntek:
09:00 - 17:30
Szombat:
Zárva
Vasárnap:
Zárva
Dokumentumok:
katalogus_1._resz.pdf
2010. December 09.
katalogus_2._resz.pdf
2010. December 09.
Fizetési módok:
 
 • 12.jpg
 • 11.jpg
 • 2.jpg
 • 10.jpg
 • 9.jpg
 • 8.jpg
 • 7.jpg
 • 6.jpg
 • 5.jpg
 • 4.jpg
 • 3.jpg
 • 1.jpg
 
Díjözön-serleg készítés,gravírozás,trófea,nagyker,nagykereskedelem,érem,érembetét,üveg plakett,kupa,ajándéktárgy bemutatkozik
Cégünk 1996 óta foglalkozik serlegek, díjak, érmek, plakettek forgalmazásával. Mára, vállalkozásunk a térség vezető forgalmazójává nőtte ki magát, így minden kedves ügyfelünk részére a legnagyobb, a legszélesebb választékot tudjuk biztosítani, egyedülálló módon. Termékeink zöme megtekinthető boltunkban, ahol igényes környezetben, figyelmes kiszolgálás mellett találhatják meg a legmegfelelőbb ajándéktárgyakat.

A sportesemények, rendezvények, vagy bármely elismerés fénye fokozható, egy személyes, az adott időpontra szóló ajándéktárgy átadásával, amelyet a kellő pillanatban magasba emelhetnek a győztes kezek, amellyel büszkén lehet dicsekedni az évek során. Ezek a tárgyak egy teljesítményt szimbolizálnak, örök mementóul egy pillanat öröméért. Így cégünk olyan díjakat kínál vásárlóinak, amelyek méltán illenek az alkalmakhoz, mert szépségük, kidolgozásuk, és egyediségük kimagasló szintű.

2007. július 1-től különleges, új, import serlegekkel, díjakkal bővítettük kínálatunkat. Itt szeretnénk figyelmükbe ajánlani friss katalógusunkat, amely számos kupát, trófeát, érmet, plakettet és egyéb kiegészítő terméket tartalmaz. A katalógusunkban szereplő termékek nagyobb része folyamatosan kapható raktárról, az egyéb megrendelések határideje maximum 2 hét. A még nagyobb egyediség érdekében, vállalunk gravírozást bármilyen alapanyagba, nagyon rövid, akár 1 órás határidővel is!

Az Ág-Ild Bt. a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében egy új nagyteljesítményű lézergravírozó gépet vásárolt, mely egyben lézervágó is. Ennek köszönhetően a Bt. a korábbi profilját nagyobb mennyiségben képes előállítani, valamint új szolgáltatásként fa, gumi és üveg alapanyag gravírozására is lehetőség nyílik meglévő és új ügyfelei számára.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásában valósult meg.

Bízunk benne, hogy széles kínálatunk elnyeri tetszését, és Ön is csatlakozik elégedett ügyfeleink hosszú sorába, akik közül néhányat kiemelünk a teljesség igénye nélkül:

Verba-Tanya, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Labdarúgó Szövetség, Nyirsuli KHT., Nyíregyházi Vasutas Sport Club, Tisza-Tó Horgászegyesület, Nyíregyháza Város Tenisz Klub, Nyíregyházi Repülő és Ejtőernyős Klub, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-Főkapitányság, Nyíregyházi Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság.

Az oldalunkra kattintva jó böngészést kíván:

Nyestiné Fodor Ágnes
Ügyvezető Igazgató
 
Szolgáltatásaink
Kiskereskedelem

Nyíregyháza, Kossuth utca 33. szám alatti boltunkban, különböző alapanyagú serlegek, kupák, kristályok, trófeák, szobrok, díjak, érmek, érembetétek, emblémák, dísztálak, és egyéb kiegészítők bemutatásával és forgalmazásával foglalkozunk. Termékeink kiválasztásánál a magas minőség és az elérhető ár párosítására törekedtünk, annak érdekében, hogy betérő és visszajáró kedves ügyfeleink az igényeiknek legjobban megfelelő megoldást találják meg nálunk. Munkatársaink kultúrált, igényes környezetben, figyelmes kiszolgálás keretében várják jelenlegi és leendő vendégeinket és ügyfeleinket! Amennyiben felkeltettük érdeklődését és az általunk nyújtott szolgáltatásokra van szüksége, kérjük nézzen be hozzánk, szeretettel várjuk üzletünkben!

Nagykereskedelem

Mivel a térség legnagyobb és legszélesebb körű termékskálájával rendelkezünk már hosszú évek óta, cégünk, a katalógusunkban illetve a boltunkban bemutatott termékek nagykereskedelmével is foglalkozik. Így, amennyiben Ön nagy tételben szeretne vásárolni, kérjük forduljon hozzánk bizalommal, cégünk munkatársai a rendelkezésére állnak. Ebben az esetben a leggyorsabb és a legkönnyebb megoldást jelentjük az Ön számára. Árukészletünk jelentős mennyiségéből raktárkészletet is tartunk, a többi termék beszerzését maximum 2 hetes határidővel tudjuk vállalni. Lehetőség van a megrendelt termékek igény szerinti gravírozására, egyedivé tételére. Amit kínálunk: kiváló minőségű termékek, gyors, pontos teljesítés, igényes kiszolgálás, korrekt árak, hosszú gyümölcsöző kapcsolat. Legyen Ön is tagja elégedett viszonteladóink körének! Keresse katalógusunkat, és vegye fel a kapcsolatot velünk!

Gravírozás

Egy ajándéktárgy, egy díj önmagában is szép és értékes a megajándékozottnak, díjazottnak, de igazán akkor válik egyedivé és személyhez szólóvá, ha azon a feliratok és az üzenetek hozzá szólnak. Cégünk vállalja, serlegek, kupák, plakettek, ajándéktárgyak gravírozását, egyedivé tételét, nálunk vásárolt illetve hozott termékekre egyaránt. Bármely alapanyagra, legyen az üveg, fém, fa vagy akár bőr, mi elkészítjük egyedi feliratait, ábráit. Rendkívül rövid határidővel vállaljuk megrendeléseit, akár 1 órás határidővel is! Hozzunk létre együtt Örök emléket azoknak, akiket szeretünk és akiket méltányolunk teljesítményükért!

Bélyegzőkészítés

A mindennapi üzleti életben elengedhetetlen eszköz a bélyegző. Gyakran az utolsó pillanatra hagyjuk beszerzését, kiváltképpen cégalapításkor, amikor ezer más dolgunk is akad, így ilyenkor minden gyors megoldás nagy segítség lehet. Üzletünkben azonnal kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb bélyegzőtípust, s mi rövid határidővel elkészítjük azt. Széles választékunk és többéves tapasztalatunk állítjuk szolgálatába, hogy megbízható eszközt kapjon kézhez, amely nélkülözhetetlen kelléke sikeres üzletvitelének.
Hol találhat meg bennünket?
A térképen történő elhelyezés csak megközelítőleg pontos!
 
Szolgáltatásaink
 
Ön ismeri a Díjözön-serleg készítés,gravírozás,trófea,nagyker,nagykereskedelem,érem,érembetét,üveg plakett,kupa,ajándéktárgy céget? Azzal, hogy megosztja tapasztalatait másokkal, a Díjözön-serleg készítés,gravírozás,trófea,nagyker,nagykereskedelem,érem,érembetét,üveg plakett,kupa,ajándéktárgy visszajelzést kap a szolgáltatásairól, a leendő vásárlók pedig információt kaphatnak, hogy Ön mit élt át vásárláskor, illetve a szolgáltatás igénybevételekor! Írja meg észrevételeit!
Eddig még egyetlen vásárlói tapasztalata sincs ennek a cégnek. Legyen Ön az első!
Új tapasztalat írása: Díjözön-serleg készítés,gravírozás,trófea,nagyker,nagykereskedelem,érem,érembetét,üveg plakett,kupa,ajándéktárgy
 
© 2019 CegPontNeked.hu
Általános információ: info@cegpontneked.hu

Számítógép vásárlás - Számítástechnikai áruház  LinkKatalógus  CégLink100.hu linkközPONT hu linktár ARTidas linkgyűjtemény Ingyen linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény 
sporolas