Ma 2019. Május 26, Vasárnap Evelin, Fülöp napja van.
 
Euro-Leitner kft. - Autószerviz, használtautó, műszaki vizsgáztatás, bmw szerviz, alufelni kereskedés adatai
Tapasztalat érkezett: 1 db
Állásajánlatok: 0 db
Euro-Leitner kft. - Autószerviz, használtautó, műszaki vizsgáztatás, bmw szerviz, alufelni kereskedés
Megye:
Szabolcs - Szatmár - Bereg
Helység:
Nyíregyháza
Utca:
Debreceni 228
Tevékenység:
Új és használtautó kereskedelem,márkafüggetlen szakszervíz
Vezetékes:
06-42/490-150
Telefonszám:
06209590257
Fax:
06-42/492-421
Nyitvatartási idő:
Hétfő:
08:00 - 17:00
Kedd:
08:00 - 17:00
Szerda:
08:00 - 17:00
Csütörtök:
08:00 - 17:00
Péntek:
08:00 - 17:00
Szombat:
09:00 - 13:00
Vasárnap:
Zárva
Dokumentumok:
Nincs megadva!
Fizetési módok:
 
  • 2.jpg
  • 1.jpg
  • 8.jpg
  • 7.jpg
  • 6.jpg
  • 5.jpg
  • 4.jpg
A nap ajánlata:
Minden szervízhez az autómosás AJÁNDÉK!
 
Euro-Leitner kft. - Autószerviz, használtautó, műszaki vizsgáztatás, bmw szerviz, alufelni kereskedés bemutatkozik
Az Euro-Leitner Kft. 2003-ban alakult. Elsődleges profilunk a gépjármű-forgalmazás és szervizelés volt. Megalakulásunk óta rengeteg változás és korszerűsítés ment végbe, így szolgáltatásaink bővültek. A gépjárművek rendszeres karbantartásán kívül gumiszerelést, autókozmetikát, motordiagnosztikát és futómű műszeres beállítást is végzünk. Cégünk fejlődését összehangolt csapatmunka, megbízhatóság és piacképes árak biztosítják. Szolgáltatásainkat kiváló minőségű alkatrészek forgalmazása és beszerelése jellemzi. Munkatársaink precizitása és szakmai felkészültsége a garancia ügyfeleink igényeinek teljeskörű kielégítésére.
 
Szolgáltatásaink:
- Használtautó kereskedés,
- Seat autószalon,
- AUDI,BMW,SEAT,SKODA,VW,OPEL márkafüggetlen autószerviz,
- Autókozmetika,
- Szélvédőcsere,
- P-Box beszerelés,
- Futóműszerviz,
- Autóbérlés,
- Gumiszerviz,
- Gumikereskedés,
- Autóklíma szerviz,
- Motorfelújítás,
- Lézerblokkoló szerelés,
- Tolatóradar szerelés,
- Felkészítés műszaki vizsgára,
- Műszaki vizsgáztatás.

Hogyan válasszunk nyári gumit?

A látszat kétségtelenül azt mutatja, hogy télen sokkal veszélyesebb közlekedni. Joggal gondolhatnánk, hogy amelyik gumiabroncs jó a téli havas, csúszós, latyakos utakra, az megfelel a nyári, kellemesebb körülmények között is. Ez azonban egyáltalán nincs így.

A téli gumiabroncs hasonlóan kedvezőtlenül viselkedik nyáron, mint fordítva. A világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártója mérései szerint száraz úton új téli gumikkal a fékút akár duplájára is növekedhet az új nyári garnitúrához képest – nem is beszélve a tavasszal már rendszerint jócskán elhasznált téli készlet teljesítményéről.

Nyári gumiabroncsokra akkor érdemes áttérni, amikor a hőmérséklet tartósan 7 Celsius fok fölé emelkedik. Ez az a határ ameddig a gumikeverék sajátosságai miatt a téli abroncsokkal biztonságosan lehet közlekedni.

A leggyakoribb tavaszi kérdések közé tartozik, hogy érdemes-e új garnitúrát venni, vagy elegendő felszerelni a tavalyi készletet. Szakembereink szerint a nyári gumiabroncsoknál akkor ajánlott a csere, ha a minimális mintaárokmélység nem éri el a 2 millimétert. A mintaárok mélységét a kopásjelző rendszerrel állapíthatjuk meg.

Ha nem teljes garnitúrát vásárolunk, akkor érdemes az új gumiabroncsokat a hátsó kerekekre szerelni. Ha az első kerekek elveszítik a kapcsolatot az úttesttel, a gépkocsi irányíthatatlan lesz ugyan, de megtartja a haladási irányát. Amennyiben viszont a hátsó keréknél szakad meg a kapcsolat, az autó hátulja kitör. Ez – különösen a tapasztalatlan sofőrök számára – sokkal nehezebben kezelhető, mint az átmeneti kormányozhatatlanság.

A gumiabroncsok cseréjével együtt mindképpen érdemes megvizsgálni a szelepek állapotát. Cseréjük az új gumiabroncsok ára mellett elhanyagolható kiadást jelent, sokan mégis elhanyagolják.

Várjuk kedves Ügyfeleinket!
Hol találhat meg bennünket?
A térképen történő elhelyezés csak megközelítőleg pontos!
 
Szolgáltatásaink
 
Ön ismeri a Euro-Leitner kft. - Autószerviz, használtautó, műszaki vizsgáztatás, bmw szerviz, alufelni kereskedés céget? Azzal, hogy megosztja tapasztalatait másokkal, a Euro-Leitner kft. - Autószerviz, használtautó, műszaki vizsgáztatás, bmw szerviz, alufelni kereskedés visszajelzést kap a szolgáltatásairól, a leendő vásárlók pedig információt kaphatnak, hogy Ön mit élt át vásárláskor, illetve a szolgáltatás igénybevételekor! Írja meg észrevételeit!
1.
Létrehozva: 2010-03-14 15:00:28 - Szerkesztve: 2010-03-14 17:00:11
Megye: Szabolcs - Szatmár - BeregHelység: NyíregyházaSzolgáltatás: Seat autószalon és Használtautó kereskedés
Ár: 8 | Minőség: 10 | Határidő: 10
Tavaly voltam náluk, üzlet nem lett, de nagyon segítőkészek és megbízhatóak! Ajánlom mindenkinek!
Új tapasztalat írása: Euro-Leitner kft. - Autószerviz, használtautó, műszaki vizsgáztatás, bmw szerviz, alufelni kereskedés
 
© 2019 CegPontNeked.hu
Általános információ: info@cegpontneked.hu

Számítógép vásárlás - Számítástechnikai áruház  LinkKatalógus  CégLink100.hu linkközPONT hu linktár ARTidas linkgyűjtemény Ingyen linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény 
sporolas