Ma 2019. Március 19, Kedd Bánk, József napja van.
 
Eurosmart webshop-akciós Proxxon,Bosch,AEG szerszámok,készletek,hegesztő inverter,CO-hegesztő,plazmavágó,áramfejlesztő adatai
Tapasztalat érkezett: 0 db
Állásajánlatok: 0 db
Eurosmart webshop-akciós Proxxon,Bosch,AEG szerszámok,készletek,hegesztő inverter,CO-hegesztő,plazmavágó,áramfejlesztő
Megye:
Szabolcs - Szatmár - Bereg
Helység:
Nyíregyháza
Utca:
Kállói u. 18/a.
Vezetékes:
06-42/465-115
Telefonszám:
06-30/515-06-60
Fax:
06-42/595-046
Nyitvatartási idő:
Hétfő:
08:00 - 17:00
Kedd:
08:00 - 17:00
Szerda:
08:00 - 17:00
Csütörtök:
08:00 - 17:00
Péntek:
08:00 - 17:00
Szombat:
Zárva
Vasárnap:
Zárva
Dokumentumok:
Nincs megadva!
Fizetési módok:
 
  • 6.jpg
  • 2.jpg
  • 5.jpg
  • 4.jpg
  • 3.jpg
  • 1.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
 
Eurosmart webshop-akciós Proxxon,Bosch,AEG szerszámok,készletek,hegesztő inverter,CO-hegesztő,plazmavágó,áramfejlesztő bemutatkozik
Családi vállalkozásunk 1994 augusztusában alakult. Kezdetben oxigén és acetilén palackok forgalmazásával indult el a kereskedés, mivel ekkor indult el a megyében a vezetékes gázprogram. Főként víz-gázszerelők alkották a vevőkörünket, amely rohamosan bővült.
A bővülés eredményeként újabb és újabb igények merültek fel, melyekre gyorsan kellett reagálnunk. Már akkor is kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkeztünk a hegesztéstechnika világában, így nem jelentett gondot a termékpaletta fejlesztése sem.
A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően az ipari gázpalack (co2, argon, krysal, nitrogén, hélium, hidrogén) kínálatunk kezdett bővülni hegesztőtömlőkkel, reduktorokkal, hegesztőkészletekkel, munkavédelmi eszközökkel, a későbbiekben hegesztőgépekkel, plasma-
vágókkal, elektródákkal, hegesztőhuzalokkal és pálcákkal.
1995 márciusában megnyitottuk üzletünket Baktalórántházán és elindítottuk a BOSCH elektromos kéziszerszámok és a BETTA kompresszorainak a forgalmazását is.
Partnereink hamar bizalmukba fogadták cégünket, hiszen arra törekedtünk, törekszünk, hogy volumentől függetlenül mindig, minden vevőnk elégedett legyen.
Az ipari felhasználóktól a barkácsolókig mindenki talál palettánkon számára hasznosítható terméket. Célunk, hogy a vevők megtalálják nálunk az igényiknek megfelelő megoldást.
Arra törekszünk, hogy „ár-érték” arányban mindig a legjobbat tudjuk adni.
A rohamosan fejlődő iparban szükséges, hogy mindig naprakész információkkal legyünk ellátva, emiatt kollégáink folyamatos képzéseken vesznek részt. Ennek köszönhetően partnereinket mi is időben tudjuk tájékoztatni az őket befolyásoló változásokról.
Az Eurosmart Bt, hogy megfeleljen a mai kor követelményeinek 2009.december végén „megnyitotta” a WEB-áruházát, melynek segítségével a vevők számára még több műszaki információval tud segíteni a nap 24 órájában.
2010. januárjától Nyíregyházán tovább folytatatjuk a már 1998 óta országos hálózatban sikeresen, korrekten működő üzlet (10 éve ugyanaz a csapat) történetének fejlesztését.
A változásoknak köszönhetően sikerült bővíteni és frissíteni a termékpalettánkat, amely a legmagasabb vevői követelményeknek is megfelel.
A nyíregyházi üzlet adottságit és 10 éves múltját figyelembe véve folytatjuk a nagykereskedelmi tevékenységet is.
 
Baktalórántházi üzletünk:
4561 Baktalórántháza, Vasút u. 3.

Elérhetőségek:
06-42/353-058
06-30/409-36-65
Hol találhat meg bennünket?
A térképen történő elhelyezés csak megközelítőleg pontos!
 
Szolgáltatásaink
 
Ön ismeri a Eurosmart webshop-akciós Proxxon,Bosch,AEG szerszámok,készletek,hegesztő inverter,CO-hegesztő,plazmavágó,áramfejlesztő céget? Azzal, hogy megosztja tapasztalatait másokkal, a Eurosmart webshop-akciós Proxxon,Bosch,AEG szerszámok,készletek,hegesztő inverter,CO-hegesztő,plazmavágó,áramfejlesztő visszajelzést kap a szolgáltatásairól, a leendő vásárlók pedig információt kaphatnak, hogy Ön mit élt át vásárláskor, illetve a szolgáltatás igénybevételekor! Írja meg észrevételeit!
Eddig még egyetlen vásárlói tapasztalata sincs ennek a cégnek. Legyen Ön az első!
Új tapasztalat írása: Eurosmart webshop-akciós Proxxon,Bosch,AEG szerszámok,készletek,hegesztő inverter,CO-hegesztő,plazmavágó,áramfejlesztő
 
© 2019 CegPontNeked.hu
Általános információ: info@cegpontneked.hu

Számítógép vásárlás - Számítástechnikai áruház  LinkKatalógus  CégLink100.hu linkközPONT hu linktár ARTidas linkgyűjtemény Ingyen linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény 
sporolas