Ma 2019. Április 22, Hétfő Csilla, Noémi napja van.
 
Ideál-Ablak Akciós Kömmerling ablak, ajtó, nyílászáró, Grewin, Premier ablakrendszer, Brügmann, Salamander adatai
Tapasztalat érkezett: 0 db
Állásajánlatok: 0 db
Ideál-Ablak Akciós Kömmerling ablak, ajtó, nyílászáró, Grewin, Premier ablakrendszer, Brügmann, Salamander
Megye:
Szabolcs - Szatmár - Bereg
Helység:
Nyíregyháza
Utca:
Mező u. 10-12.
Tevékenység:
Nyílászáró forgalmazás, beépítés
Vezetékes:
06-42/504-195
Telefonszám:
06-30/678-33-29
Fax:
06-42/421-016
Nyitvatartási idő:
Hétfő:
08:00 - 16:00
Kedd:
08:00 - 16:00
Szerda:
08:00 - 16:00
Csütörtök:
08:00 - 16:00
Péntek:
08:00 - 16:00
Szombat:
Zárva
Vasárnap:
Zárva
Dokumentumok:
Nincs megadva!
Fizetési módok:
 
  • 4.jpg
  • 3.jpg
  • 2.jpg
  • 1.jpg
A nap ajánlata:
Brügmann nyílászárók listaárból 50%-os kedvezmény!
 
Ideál-Ablak Akciós Kömmerling ablak, ajtó, nyílászáró, Grewin, Premier ablakrendszer, Brügmann, Salamander bemutatkozik
Az Ideal-Ablak Kft. családi vállalkozás keretén belül működik, fő tevékenységi körünk műanyag nyílászárók forgalmazása és beszerelése.

Kizárólag német profilokból gyártott műanyag nyílászárókat vásárolhatnak nálunk, amelyekre 10 év színgaranciát vállalunk. Az általunk forgalmazott Premier márkanéven ismert ajtók-ablakok MACO TREND osztrák gyártmányú vasalattal készülnek, melyek alapanyaga speciális edzett fémötvözetek, minősége kimagasló.

Minden nyílászárót fokozottan hőszigetelt lágy fémbevonatos üveggel szerelünk alapáron, melynek hőszigetelő értéke 1,4 W/m2K. A műanyag ablakprofilok formatervezettek, 3-5 és 6 légkamrás változatokban kaphatóak. Ma már nem csak fehér színben, hanem a faerezetes kivitelben is rendelhetőek, amely ötvözi a fa nyílászáró természetességét és a műanyag rendkívül hosszú élettartamát és komfortérzetét.

Nem csak a megfelelő minőségű műanyag nyílászáró kiválasztása fontos, hanem a szakszerű beépítés is. Cégünk kiválóan képzett szakemberei által ezt az igényt magas színvonalon kielégíti.

Az utóbbi években a műanyag nyílászáró gyártás rendkívül sokat fejlődött, ezt bizonyítja, hogy résszellőztető funkciós vasalatokkal készülnek, mely elősegíti a folyamatos páramentesítést, ezáltal az üvegfelületen nincs páralecsapódás.

Kiegészítő termékek a külső ablakpárkányok műanyag és színterezett alumínium kivitelben, valamint a belső könyöklők matt és fényes kialakításban, különféle ajtóbetétek széles választékban, kristály, ólomkontúros fazettás, homokfúvott, és fúziós üvegdíszítésekkel.

Árnyékolástechnikai termékek köre rendkívül széles. A fém tokos műanyag lamellás redőnyöktől kezdve a legmagasabb igényeket kielégítő motoros működtetésű alumínium lamellás redőnyökig, akár egybeépített rovarhálós kivitelben.

Bemutatótermünkben a felsorolt termékek megtekinthetőek, és értékesítő szakembereink készséggel állnak rendelkezésükre. Reméljük hamarosan Önöket is elégedett vásárlóink sorában üdvözölhetjük.
Hol találhat meg bennünket?
A térképen történő elhelyezés csak megközelítőleg pontos!
 
Szolgáltatásaink
 
Ön ismeri a Ideál-Ablak Akciós Kömmerling ablak, ajtó, nyílászáró, Grewin, Premier ablakrendszer, Brügmann, Salamander céget? Azzal, hogy megosztja tapasztalatait másokkal, a Ideál-Ablak Akciós Kömmerling ablak, ajtó, nyílászáró, Grewin, Premier ablakrendszer, Brügmann, Salamander visszajelzést kap a szolgáltatásairól, a leendő vásárlók pedig információt kaphatnak, hogy Ön mit élt át vásárláskor, illetve a szolgáltatás igénybevételekor! Írja meg észrevételeit!
Eddig még egyetlen vásárlói tapasztalata sincs ennek a cégnek. Legyen Ön az első!
Új tapasztalat írása: Ideál-Ablak Akciós Kömmerling ablak, ajtó, nyílászáró, Grewin, Premier ablakrendszer, Brügmann, Salamander
 
© 2019 CegPontNeked.hu
Általános információ: info@cegpontneked.hu

Számítógép vásárlás - Számítástechnikai áruház  LinkKatalógus  CégLink100.hu linkközPONT hu linktár ARTidas linkgyűjtemény Ingyen linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény 
sporolas