Ma 2019. Április 22, Hétfő Csilla, Noémi napja van.
 
Inter Café - dumaszínház, kávézó, ingyenes WIFI, parkolás, salsa, koncert, rendezvény lebonyolítás, szervezés adatai
Tapasztalat érkezett: 0 db
Állásajánlatok: 0 db
Inter Café - dumaszínház, kávézó, ingyenes WIFI, parkolás, salsa, koncert, rendezvény lebonyolítás, szervezés
Megye:
Szabolcs - Szatmár - Bereg
Helység:
Nyíregyháza
Utca:
Korányi F. u. 4.
Tevékenység:
Kávézó, vendéglátás
Telefonszám:
06-20/935-65-69
Nyitvatartási idő:
Hétfő:
07:00 - 22:00
Kedd:
07:00 - 22:00
Szerda:
07:00 - 22:00
Csütörtök:
07:00 - 22:00
Péntek:
07:00 - 24:00
Szombat:
07:00 - 24:00
Vasárnap:
08:00 - 22:00
Dokumentumok:
Nincs megadva!
Fizetési módok:
 
  • 1.jpg
 
Inter Café - dumaszínház, kávézó, ingyenes WIFI, parkolás, salsa, koncert, rendezvény lebonyolítás, szervezés bemutatkozik
2006. október 19-én, az INTERSPAR áruházzal egy időben, az INTERCAFÉ is megnyitott Nyíregyházán, a Korányi Frigyes utcában.

A bevásárlóközpont bejáratánál található kávézó nyitottságával, hamar kedvelt helye lett az idelátogatóknak. Szabadabbá, kötetlen-ebbé teszi a vásárlást, hiszen sokaknak jól esik előtte vagy utána leülni egy kávéra, teára, akár egy süteményre.

Egyre többen használják üzleti megbeszélésekre, tárgyalásokra, de vannak akik korai nyitásunk miatt itt kezdik a napot: egy reggeli, egy cappuccinó elfogyasztása mellett, az ingyenes internet hozzáféréssel könnyen indulhat a munka.

A kávézó hátsó részében pedig bárki félrehúzódhat a világ zajától. A hely kiválóan alkalmas komolyabb üzleti tárgyalások lebonyolítására is. Az INTERCAFÉ születésnapi partikra, gyerekzsúrokra, vállalati bulikra ingyenesen bérbe vehető.

Tavasztól a kávézó előtt nyitott terasz és fagylaltkülönlegességek is várják a vendégeket. S hogy a csinos felszolgálók mit is vihetnek az asztalukra? Az igazán kedvelt Piazza'Doro kávékat, teakülönlegességeket, üdítők széles választékát, Heineken csapolt sört és minőségi bor-kollekciót, de fogyaszthatnak nálunk hamburgert, hot-dogot, panninit, salátákat és süteményeket is.
Hol találhat meg bennünket?
A térképen történő elhelyezés csak megközelítőleg pontos!
 
Ön ismeri a Inter Café - dumaszínház, kávézó, ingyenes WIFI, parkolás, salsa, koncert, rendezvény lebonyolítás, szervezés céget? Azzal, hogy megosztja tapasztalatait másokkal, a Inter Café - dumaszínház, kávézó, ingyenes WIFI, parkolás, salsa, koncert, rendezvény lebonyolítás, szervezés visszajelzést kap a szolgáltatásairól, a leendő vásárlók pedig információt kaphatnak, hogy Ön mit élt át vásárláskor, illetve a szolgáltatás igénybevételekor! Írja meg észrevételeit!
Eddig még egyetlen vásárlói tapasztalata sincs ennek a cégnek. Legyen Ön az első!
Új tapasztalat írása: Inter Café - dumaszínház, kávézó, ingyenes WIFI, parkolás, salsa, koncert, rendezvény lebonyolítás, szervezés
 
© 2019 CegPontNeked.hu
Általános információ: info@cegpontneked.hu

Számítógép vásárlás - Számítástechnikai áruház  LinkKatalógus  CégLink100.hu linkközPONT hu linktár ARTidas linkgyűjtemény Ingyen linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény 
sporolas