Ma 2019. Március 19, Kedd Bánk, József napja van.
 
Pátria - eladó, kiadó ingatlan, lakás,családi ház, sorház, újépítésű, albérlet, pénzügyi tanácsadás,befektetés adatai
Tapasztalat érkezett: 0 db
Állásajánlatok: 0 db
Pátria - eladó, kiadó ingatlan, lakás,családi ház, sorház, újépítésű, albérlet, pénzügyi tanácsadás,befektetés
Megye:
Szabolcs - Szatmár - Bereg
Helység:
Nyíregyháza
Utca:
Egyház u. 7.
Tevékenység:
Ingatlanközvetítés, Hitelügyintézés, Pénzügyi tanácsadás
Vezetékes:
06-42/314-442
Telefonszám:
06-30/938-96-13
Fax:
06-42/314-442
Nyitvatartási idő:
Hétfő:
09:00 - 17:00
Kedd:
09:00 - 17:00
Szerda:
09:00 - 17:00
Csütörtök:
09:00 - 17:00
Péntek:
09:00 - 17:00
Szombat:
Telefonos egyeztetés
Vasárnap:
Telefonos egyeztetés
Dokumentumok:
Nincs megadva!
Fizetési módok:
 
  • 1.jpg
 
Pátria - eladó, kiadó ingatlan, lakás,családi ház, sorház, újépítésű, albérlet, pénzügyi tanácsadás,befektetés bemutatkozik
Cégünk, a Görömbei és Társa Bt, 1999 óta foglalkozik ingatlanok közvetítésével Nyíregyházán és vonzáskörzetében, 2000. augusztusa óta Pátria Ingatlanközvetítő Iroda néven. Alapító tagja vagyunk a HÍD Ingatlanközvetítő lánc országos hálózatnak.
Célkitűzésünk, hogy korrekt módon találkoztassuk az ingatlant eladni ill, a vásárolni szándékozók elképzeléseit.

Mit kínálunk Önnek, ha vásárolni szeretne?
Először is legfontosabb tisztázni, hogy Önnek minden szolgáltatásunk ingyenes! Önnek nem kell fizetnie az ingatlanok megtekintéséért és a vásárlás után sem kérünk Öntől munkadíjat.
Vásárlási igényét, elképzeléseit nyilvántartásba vesszük és mindaddig, míg a keresés az Ön részéről aktuális, folyamatosan tájékoztatjuk a nyilvántartásunkba kerülő és az Ön által megadott paraméterekkel rendelkező ingatlanokról. Ezeket az Ön részére bemutatjuk, ajánlatát továbbítjuk a tulajdonos felé. Szakmai felkészültségünk, tapasztalataink és ingatlanpiaci tájékozottságunk alapján igyekszünk az alku folyamatában mindkét fél megelégedésére részt venni.

Amikor sikerült megtalálni az elképzeléseinek megfelelő ingatlant, és Ön hitelből szeretné kiegyenlíteni a vételár egészét vagy annak egy részét, tapasztalt munkatársaink a hazai bankok kínálatából segítenek kiválasztani az Önnek legkedvezőbb konstrukciót.

Mit várhat el tőlünk, ha eladni szeretne?
Ingatlanját megtekintjük, teljesen díjmentesen felmérjük és nyilvántartásba vesszük. Tájékoztatjuk az értékesítés folyamatáról, segítünk Önnek a reális ár meghatározásában. A megbízás első napjától folyamatosan kiajánljuk azon regisztrált érdeklődőknek, akik az Ön ingatlanához hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlant keresnek. Ingatlanjainkat honlapunkon, országos internetes ingatlanportálokon, szükség szerint a megyei lapokban, hirdetési újságokban kínáljuk az érdeklődők számára.
Érdeklődés esetén Önnel előre egyeztetett időpontban a vevőjelöltet kivisszük a helyszínre, és ha kívánja, szakszerűen bemutatjuk az ingatlant. Ezt követően árajánlatot kérünk és független közvetítők lévén igyekszünk az alku folyamatában mindkét fél érdekeit korrekt módon képviselni. Minden egyeztetést le tudunk bonyolítani, ami az adásvételi szerződés megkötéséhez szükséges. Tanácsainkkal, a piac érdeklődéséről szóló visszajelzésekkel igyekszünk segíteni és előmozdítani az ingatlan eladását.


Tevékenységeink:

- Ingatlanok közvetítése: új építésű és használt lakások, családi házak (eladás-vétel)
- Albérletek közvetítése
- Épülő társasházak finanszírozásának ügyintézése
- Értékbecslés
- Hitelügyintézés
- Ipari, kereskedelmi létesítmények közvetítése
- Föld, szántó építési telek közvetítése
Hol találhat meg bennünket?
A térképen történő elhelyezés csak megközelítőleg pontos!
 
Szolgáltatásaink
 
Ön ismeri a Pátria - eladó, kiadó ingatlan, lakás,családi ház, sorház, újépítésű, albérlet, pénzügyi tanácsadás,befektetés céget? Azzal, hogy megosztja tapasztalatait másokkal, a Pátria - eladó, kiadó ingatlan, lakás,családi ház, sorház, újépítésű, albérlet, pénzügyi tanácsadás,befektetés visszajelzést kap a szolgáltatásairól, a leendő vásárlók pedig információt kaphatnak, hogy Ön mit élt át vásárláskor, illetve a szolgáltatás igénybevételekor! Írja meg észrevételeit!
Eddig még egyetlen vásárlói tapasztalata sincs ennek a cégnek. Legyen Ön az első!
Új tapasztalat írása: Pátria - eladó, kiadó ingatlan, lakás,családi ház, sorház, újépítésű, albérlet, pénzügyi tanácsadás,befektetés
 
© 2019 CegPontNeked.hu
Általános információ: info@cegpontneked.hu

Számítógép vásárlás - Számítástechnikai áruház  LinkKatalógus  CégLink100.hu linkközPONT hu linktár ARTidas linkgyűjtemény Ingyen linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény 
sporolas