Ma 2019. Április 22, Hétfő Csilla, Noémi napja van.
 
Sunshine Rádió-megyei,nyíregyházi,leghallgatottabb,legnépszerűbb rádió adatai
Tapasztalat érkezett: 0 db
Állásajánlatok: 0 db
Sunshine Rádió-megyei,nyíregyházi,leghallgatottabb,legnépszerűbb rádió
Megye:
Szabolcs - Szatmár - Bereg
Helység:
Nyíregyháza
Utca:
Szarvas u. 1-3. II.em.
Vezetékes:
06-42/788-074
Fax:
06-42/788-074
Nyitvatartási idő:
Hétfő:
0:00 - 24:00
Kedd:
0:00 - 24:00
Szerda:
0:00 - 24:00
Csütörtök:
0:00 - 24:00
Péntek:
0:00 - 24:00
Szombat:
0:00 - 24:00
Vasárnap:
0:00 - 24:00
Dokumentumok:
portfolio.pdf
2010. Október 26.
Fizetési módok:
 
  • 1.jpg
 
Sunshine Rádió-megyei,nyíregyházi,leghallgatottabb,legnépszerűbb rádió bemutatkozik
A 99,4 MHz-en sugárzó Sunshine Rádió már hallható volt az éterben 2001 és 2004 között. A lendület, a stílus, a név, a frekvencia maradt, csupán a tulajdonosi kör, illetve a műsorvezetők többsége változott.

A zenei összeállítás a generációk kedvenceiből áll, amely könnyed szélsőségektől mentes szórakozást nyújt a hallgatóknak egész nap. A reggeli és déli műsorsávban az idősebb korosztályhoz közel álló felvételek hallhatóak, míg ahogy közeledünk az este felé, egyre dinamikusabb zenékkel találkozhatnak a fiatalok. A műsorstruktúrát tekintve már reggel hat órától friss hírekkel, és egy könnyed reggeli információs magazinnal várjuk a hallgatókat. Ez a Te Napod, Kerekes Áronnal. Majd tíz órától indul a Nappali Lippai Mariannával, amely helyi információkat és programajánlókat kínál. Ebéd után a sztárpletykáké és a bulvár információké a terep. A hétköznapi munka utáni szórakoztató hazatérésről, Váczy Zoli gondoskodik. Este hattól indul a Halló, az interaktív kívánságműsor Olasz Gábor és Hajnal Guszti tolmácsolásában, de a hallgatók zenei szerkesztésével. Este kilenctől tízig Halló Extra, a Sunshine Rádió üzenetrögzítős kívánságműsora. Éjfélig Szerémi Nóri Szöszmöszölője várja az érdekes infókra éhezőket. Ezután természetesen ZENE, ZENE, ZENE minden mennyiségben, kifogástalan minőségben. A hétvégén is tartogatunk érdekességeket a hallgatóknak, mert szombaton reggeli heti információs magazin után kezdetét veszi a Sunshine Café Szerémi Nórival 14 óráig melyet a Sunshine Top 30 és a Sunshine Music Info követ Olasz Gábor y vezetésével egészen 18 óráig. Az estében a Szombat esti láz című műsorunk a fiatalokat hangolja az esti bulira Saliga Péter prezentálásában, játékokkal és társkereső üzenetekkel. A szombat estét a Házibuli zárja, csak igazi, bulis zenékkel. A vasárnap reggel és délelőtt egyértelműen az idősebb korosztályé, ugyanis reggel 7-től kezdődik közlekedési magazinunk, majd a horgászoké a főszerep. A Pecamániában Kővári János fogja ki a hallgatókat, majd 9 órától azokat, akik igazán generációs kedvencekre vágynak. Délután egy órától a Mi emberünk, Balogh Béla egyórás kötetlen beszélgetése egy meghívott vendéggel. Aztán délután kettőtől hatig a Euro Top 40. Az estét hat és nyolc óra között az ezotériáé a főszerep! Noémi a Sunshine Rádió spiritisztája várja a hallgatók kérdéseit! A ZenePont-ban interjúk, érdekes beszélgetések kizárólag magyar előadókkal. Kilenctől tízig romantikus dalok, a Szerelmesek órája várja a hallgatókat.

A Sunshine Rádió műsorstruktúrájával és zenei palettájával a legkönnyedebb szórakozást nyújtja hallgatóinak, mindezt kínálja a legfrissebb információkkal, remek játékokkal és nyereményekkel..
 
2010-ben is a megye leghallgatottabb rádiója
A Szonda Ipsos Gfk közvélemény kutató cég egész évben folyamatosan méri az országos és helyi rádiók hallgatottságát. A cég legutóbbi közvélemény kutatási adatai alapján Szabolcs- Szatmár- Bereg megye leghallgatottabb rádiója a nyíregyházi Sunshine Rádió lett. Adásunkat vételkörzetünkben, a kutatási adatok alapján a felnőtt lakosság 33%-a hallgatja napi rendszerességgel. Köszönjük Önöknek!
Hol találhat meg bennünket?
A térképen történő elhelyezés csak megközelítőleg pontos!
 
Ön ismeri a Sunshine Rádió-megyei,nyíregyházi,leghallgatottabb,legnépszerűbb rádió céget? Azzal, hogy megosztja tapasztalatait másokkal, a Sunshine Rádió-megyei,nyíregyházi,leghallgatottabb,legnépszerűbb rádió visszajelzést kap a szolgáltatásairól, a leendő vásárlók pedig információt kaphatnak, hogy Ön mit élt át vásárláskor, illetve a szolgáltatás igénybevételekor! Írja meg észrevételeit!
Eddig még egyetlen vásárlói tapasztalata sincs ennek a cégnek. Legyen Ön az első!
Új tapasztalat írása: Sunshine Rádió-megyei,nyíregyházi,leghallgatottabb,legnépszerűbb rádió
 
Számítástechnika, informatika
© 2019 CegPontNeked.hu
Általános információ: info@cegpontneked.hu

Számítógép vásárlás - Számítástechnikai áruház  LinkKatalógus  CégLink100.hu linkközPONT hu linktár ARTidas linkgyűjtemény Ingyen linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény 
sporolas