Ma 2019. Március 19, Kedd Bánk, József napja van.
 
Tosi Trans Reptéri Transzfer, Utasbiztosítás adatai
Tapasztalat érkezett: 0 db
Állásajánlatok: 0 db
Tosi Trans Reptéri Transzfer, Utasbiztosítás
Megye:
Szabolcs - Szatmár - Bereg
Helység:
Nyíregyháza
Utca:
Bercsényi 13.
Tevékenység:
Reptéri transzfer
Vezetékes:
+36-42/78-66-43
Telefonszám:
+36-70/367-07-07
Fax:
+36-42/78-66-43
Nyitvatartási idő:
Hétfő:
09:00 - 17:00
Kedd:
09:00 - 17:00
Szerda:
09:00 - 17:00
Csütörtök:
09:00 - 17:00
Péntek:
09:00 - 17:00
Szombat:
Telefonos ügyelet
Vasárnap:
Telefonos ügyelet
Dokumentumok:
utazasi_feltetelek.doc
2010. Március 30.
Fizetési módok:
 
  • 3.png
A nap ajánlata:
3.000 Ft-os diákjegy folyamatosan foglalható a megmaradt helyekre!
 
Tosi Trans Reptéri Transzfer, Utasbiztosítás bemutatkozik
Cégünk a TOSI TRANS Reptéri Transzfer és Utazásszervező Kft. (röviden TOSI TRANS Kft.), nem azonos a 2006-ban alakult, azóta név és tulajdonosváltáson átesett Tosi 2006 Kft.-vel!

A TOSI TRANS Kft. megalakulása sokunk számára jelent örömet. Különösen a Tosi 2006 Kft. volt dolgozóinak, akik a tulajdonosváltást követően veszítették el munkájukat, és kellett elhagyniuk azt a céget, ami már életük részévé vált, kitartottak mellette a „nehéz időkben” és küzdöttek sikereiért.

A TOSI TRANS Kft. megalakulásával, a TOSI név újraéledésével, mintha egy rég nem látott barátot kaptunk volna vissza, több hónapos kitartó munka és összefogás eredményeként.


Célunk, hogy a személyszállítási piacon megbízható, minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani, versenyképes árakon.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleink maximálisan meg legyenek elégedve az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. A tőlünk telhető maximális rugalmassággal kezeljük az utolsó pillanatban leadott megrendeléseket és változásokat.


Tevékenységünket magas etikai normáink és legjobb szakmai tudásunk szerint valósítjuk meg. Partnereink igényeit, elvárásait, elégedettségét rendszeresen felmérjük, hogy minőségfejlesztési tevékenységünket ennek megfelelően alakíthassuk.

Kiemelten kezeljük a hatályos törvényi és tartalmi szabályozók és előírások szigorú betartását, illetve betartatását. A törvényesség fenntartása érdekében irányítási munkánkban eleget teszünk a jogszabályi előírásoknak, valamint a megbízásainkban vállalt kötelezettségeinknek is.

Kérjük támogassák munkánkat, válasszanak bennünket, hogy fejlődésünkkel egyre több helyi lakost tudjunk foglalkoztatni és országos szinten képviselhessük városunkat Nyíregyházát!
 
Szolgáltatásaink:
REPTÉRI TRANSZFER:

Cégünk fő tevékenysége.

Szolgáltatásunk igénybevételével gondtalanul utazhatnak otthonuktól a repülőtérre illetve onnan otthonukba.

Autóink a megadott címen veszik fel Önöket és a repülőgép indulási illetve a checkolás idejéhez igazodva érkeznek a reptérre.

Az utasfelvételi helyek:

Nyíregyháza, Debrecen és Miskolc, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye és Hajdú-BiharMegye egész területe. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei utasokat Miskolcon, a város területén belül tudjuk felvenni.

SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS:

Amennyiben a repülőtértől eltérő úticélt szeretne meghatározni, dolgozóinkkal történő egyeztetés szükséges.

Az Önök igényei és a mi lehetőségeink szerint vállaljuk csoportok szállítását az ország egész területére.Hol találhat meg bennünket?
A térképen történő elhelyezés csak megközelítőleg pontos!
 
Szolgáltatásaink
 
Ön ismeri a Tosi Trans Reptéri Transzfer, Utasbiztosítás céget? Azzal, hogy megosztja tapasztalatait másokkal, a Tosi Trans Reptéri Transzfer, Utasbiztosítás visszajelzést kap a szolgáltatásairól, a leendő vásárlók pedig információt kaphatnak, hogy Ön mit élt át vásárláskor, illetve a szolgáltatás igénybevételekor! Írja meg észrevételeit!
Eddig még egyetlen vásárlói tapasztalata sincs ennek a cégnek. Legyen Ön az első!
Új tapasztalat írása: Tosi Trans Reptéri Transzfer, Utasbiztosítás
 
Tisztítás, takarítás, mosodai szolgáltatások
© 2019 CegPontNeked.hu
Általános információ: info@cegpontneked.hu

Számítógép vásárlás - Számítástechnikai áruház  LinkKatalógus  CégLink100.hu linkközPONT hu linktár ARTidas linkgyűjtemény Ingyen linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény 
sporolas