Ma 2019. Július 19, Péntek Emília napja van.
 
FONTOS - Kelet_Ruhabörze HÁZIREND
fontos__minus__kelet_ruhaborze_hazirend.jpg

Fontos! Ha árulni fogsz a börzén, légy szíves olvasd el, és tartsd be a börze "Házirendjét "! Kékkel kiemeltük! Köszönjük!

1. A kísérő karszalagok kiadását megszüntetjük.
2. Kísérő karszalagot a bepakolás reggelén tudunk minden árus kísérőjének biztosítani, ha van rá szüksége. Ennek ára 300,- Ft/ kísérő.
A karszalagokat a kísérőkre fizetés után tesszük fel érkezést követően, vagyis reggel 6:00 és 8:00 között. Árusonként csak egy kísérő lehet jelen, ahogy eddig is.
3. Az árusok egyenként, névre szóló kauciós szelvényt kapnak az asztaljegyváltáskor.
4. A kauciós szelvényeket csak az árusok kaphatják vissza a börze végén, vagyis 14:00-kor. Más kauciós szelvényét ne hozzátok vissza, mert nem fogjuk visszaadni. Kérjük, kaució visszaosztását követően kezdjétek meg a kipakolást.
5. Minden börze végén (a kaució visszaadását követően) lehetőséget adunk arra, hogy a következő börzére előre befoglaljátok a helyeteket. A helyeket lehetőleg jegyezzétek meg (melyik sorba, mennyi asztalt állványt kértek stb.)
6. A Buszacsa kérésére, a nagyobb terjedelmű szemét elszállításáról minden árus maga gondoskodjék. Gondolunk itt kartondobozra, cipős dobozokra, 1,2-2 l-es üdítős flakonokra. Amennyiben ezt nem vállaljátok, egységes asztaláremelést kell végrehajtsunk, mert a THG fogja konténerekben elszállítani az árusok után a szemetet. 1 hulladékos konténer rendelése több 10 000 Ft-os tételt jelent.
7. A nagy érdeklődésre való tekintettel lehetőség van az emeleten is árulni, 50%-os helydíjért. Itt az árusnak kell biztosítania az árusító asztalt. 70X100-as helyek: 1000,-Ft/db.
Az emeleten levő árusítás lehetőségét, természetesen kikommunikáljuk a látogatók felé: plakáton, hírlevélben, weben, facebook-on.

Megértéseteket és a Házirend betartását előre is köszönjük!


A szervezők

 
© 2019 CegPontNeked.hu
Általános információ: info@cegpontneked.hu

Számítógép vásárlás - Számítástechnikai áruház  LinkKatalógus  CégLink100.hu linkközPONT hu linktár ARTidas linkgyűjtemény Ingyen linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény 
sporolas